miercuri, 13 februarie 2013

ANUNT + Mirecurea Muzicala Update 18 + VERSET

Dragi cititori...

In ultimele saptamani vad ca iarasi am esuat sa va satisfac ochii si urechile cu continut de calitate, din mai multe motive. Ceea ce pot sa va spun, ca, in loc de cronica lene, de data asta a fost un mix dintre informatii ce o sa le uit instantaneu la materii precum geografia si stresantele notiuni ale matematicii, dar niciuna dintre acestea nu ar trebui sa ma impiedice sa scriu, stiu asta, dar tot au facut-o. Ca urmare, in zilele ce o sa urmeze asteptativa la pauze mai indelungate, dar tineti minte ca  nu o sa ma las din scris.
Miercurea Muzicala a avut un hiatus mai lung, si inca este pe hiatus.
MIERCUREA MUZICALA ESTE PE UN HIATUS DE DOUA SAPTAMANI, DAAAAR, O SA AVEM O MICA EDITIE ASTAZI.

Miercurea Muzicala - Update 18

Astazi am vrea, in primul rand, sa o introducem ca atare pe Stefania voua. Stefania este noua noastra clapara, pianista, cum vreti sa ii ziceti. Ca urmare, in videoclipurile ce o sa urmeze o sa o vedeti mai mult, si poate o sa o si auziti la vreun concert. Va mai anuntam ca am schimbat versurile in limba materna(NU, FOREVER, NU IN RUSA!), si de acum toate piesele vor fi pe romanesteeeee.
Daca as putea sa mai extind si sa ma lungesc, as mai zice cateva lucruri, dar chiar nu am ce sa spun acum.
DAAAAR, tineti minte lucrul asta: lunile astea vor avea multe concerte, cum ar fi Depeche Mode, Rammstein, Bullet for my Valentine, Roger Waters.... Deci poaaate(:D) o sa fac un mic feature pe fiecare dintre formatile care decid sa mai treaca prin tara noastra umila, anul asta.

Daca tot e Valentine's...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu