sâmbătă, 26 ianuarie 2013

The morrow may not match thy night...


...si, dupa o zi in care m-am trezit la 7 sa merg la meditatii in "artele matematicii"; dupa o zi unde am avut si nervi, am si ba(t)ut in jurul cozii cu anumite idei; m-am si deprimat cu unele lucruri; am si abuzat fete din priviri; si, in final, m-am relaxat si m-am satisfacut dintr-un punct de vedere intelectual cu o capodopera de a lui Tarantino, vazuta impreuna cu prietenul meu de baut bere nealcoolica, ci anume Alex.

In aceasta zi, pe la prispa miezului noptii, normal ca am inceput sa scriu cateva lucruri despre film, si alte filme, pentru a satisface cititorii blogului... Nu m-ai tarziu de asta am intrat in camera, mi-am aruncat camasa pe cuier, am tras scaunu' de piele, m-am intins relaxat pe el, am pus luminile ambientale pe albastru, si am pornit Riders of the Storm( http://youtu.be/DKbPUzhWeeI ). Nu mai tarziu de asta am apucat si eu o carte de Hemingway, ca sa pice pe mine si alta a lui Shakespeare, toata asta rezultand in eu cautand disperat un citat.

Dupaia mi-am amintit, desigur, de altele, si am ramas ascultand ploaia melodiei si tacerea de afara, si contempland cu sete(sete fiind traducerea conform "Google Translate"-ului de la "LUST") ganduri jucause si profunde, in nesfarsita nuanta albastra a tavanului.  Today... Today was a good day. I liked today. But "expectation is the root of all headache", Shakespeare said. I won't pressure the next morrow to be like today. Poate ca astazi a avut multe coborasuri, si mi-a fost raspuns flegmatic la lucruri serioase de persoane care ar trebui sa ne "invete", si nu mi-a fost aceptata prea bine mentalitatea mea "controversa si revolutionara, care o sa imi dea nervi", am realizat ca nu o sa ma astept la mai mult decat ar trebui de la unii oameni, si nici de la viata de zi-cu-zi. The morrows may not match thy nights, nor the other way around. And in the end, I'm a happy fella...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu