duminică, 31 martie 2013

Comic Con...se poate si la noi.




 Se mai intampla, sa picam din cand in cand, in rutina asta nesemnificativa.
De asta evenimentul asta a insemnat atat de mult pentru mine si cred ca este o experienta tare eliberatoare


Atat incat nimanui nu ii pasa cine esti acolo, cat si ca poti intra intr-o conversatie cu oricine, plus faptul ca toata lumea are hobby-uri similare... E o euforie generala orgasmica, si o panica vaga.


Totusi, te simti si mai satisfacut intelectual dupa o conversatie ca atare cu unul dintre invitati, si chit ca apuci sa schimbi doar cateva vorbe cu ei...Si chit ca poate ceea ce iti scrie pe autograf o fi o vorba goala; nu simti neaparat speranta, ci faptul ca nu exista gunoi al umanitatii peste tot, si ca sunt evenimente de genul asta, unde poti sa fi cine vrei, sa uiti de toate cele, cel putin pentru o zi.
Si, normal, sa iti intalnesti idolii si actorii preferati.
Atat John Rhys-Davies cat si Finn au fost geniali. John a facut un show imens si o conferinta intriganta si teatrica, in timp ce Finn a fost foarte deschis...
Chiar am apucat sa vorbesc cu el in jur de vreo 10 minute, mi-a spus ca ne admira dintr-un motiv complet opus motivului lui John, mai exact ca stim sa traim, ca in centrul vechi, cand a mers aseara, a simtit vibratia aia specifica.
John a spus ca suntem un popor remarcabil, si ca la fiecare venire in tara vede un pas mai mare spre o civilizatie si mai mareata.
Finn este mai tanar, un actor poate mai deschis, iar John a aratat destula intelepciune cat puteai sa inchizi intr-o conferinta de o ora si cateva semnaturi, plus o poza.
A fost destul ca sa poti sa zici ca ai iesit cu ceva de acolo, atat cu noi informatii cat si cu amintiri, si cateva cuvinte schimbate cu un cineva.
Dar din nou...
Cel mai important este ca poti sa fi cine vrei tu pentru o zi, sa uiti de indeletnicirile cotidiene...
Este eliberator.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu